Valvonta ja analytiikka

Laite- ja HIT-investointien hyödyntäminen siten, että tarvittavat tiedot ovat saatavilla oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa


Valvonta ja analytiikka

Vaikka sairaalat ovat tehneet merkittäviä investointeja terveydenhuollon informaatioteknologiaan (HIT) ja lääketieteellisiin laitteisiin, on yhä olemassa tietoaukkoja, jotka voivat lisätä riskejä ja heikentää toiminnallista tehokkuutta. BDilla on ainutlaatuiset edellytykset auttaa sairaaloita vähentämään riskejä ja hyödyntämään HIT- ja laiteinvestointejaan siten, että tarvittavat tiedot ovat hoitohenkilöstön käytössä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Kaksi tapaa tarjota tarvittavat tiedot oikeassa paikassa oikeaan aikaan:

Integroidut analytiikkaratkaisut  

Tieto on voimaa ja terveydenhuoltojärjestelmässä tietoa on kaikkialla. Tämän vuoksi BD tarjoaa integroituja analytiikkaratkaisuja, jotka auttavat käyttäjien luoman valtavan tietomäärän tallentamisessa ja muuttamisessa käytännön toiminnan kannalta merkityksekkääksi tiedoksi.
Lue lisää

Infuusion analyysipalvelu  

BD näyttää selkeästi Alaris™-järjestelmän tiedot ja Guardrails™-ohjelmiston hälytykset, joten käyttäjä voi valvoa jatkuvasti potilasturvallisuutta, sairaalan käytäntöjen noudattamista sekä yhteensopivuutta ja akkreditointia.
Lue lisää

Lääkeanalytiikka Pyxis MedStation™ -järjestelmälle  

BD hyödyntää Pyxis™ -järjestelmän lääkkeiden jakelutietoja mahdollisten virheiden tunnistamiseen, varaston optimoimiseen sekä säädöstenmukaisuuden ja akkreditointipyrkimysten tukemiseen.
Lue lisää

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki