Hengityshoito


Hengityshoito

BD kehittää yhteistyössä asiakkaidensa kanssa keuhkoja suojaavia kohdennettuja strategioita, joilla sairaalat voivat pienentää hoitokustannuksia ja vähentää infektioita. Samalla voidaan parantaa myös turvallisuutta ja potilastyytyväisyyttä.

Edistykselliset hengitysratkaisumme sisältävät suojaavaa tekniikkaa hoidon kaikkiin vaiheisiin kaikkialla maailmassa. Laaja ventilaatiotuotteiden, tekniikan ja diagnostiikkaratkaisujen valikoimamme auttaa potilaita ja hoitohenkilökuntaa parantamaan hoidon laatua ja tuloksia sekä kotona että sairaalassa.

BD voi kehittää yhdessä asiakkaan kanssa strategian, jolla parannetaan hengityshoitoa saavien ja kroonisista hengityssairauksista kärsivien potilaiden hoitoa.

AirLife™-tuotteet hengityshoitoon  

AirLife-hengitystuotteiden sekä strategisten kumppaneidemme laajan tuotevalikoiman myötä voimme tarjota asiakkaillemme täydellisen valikoiman hengitystuotteita.
Lue lisää

Ventilaatio  

BDilla on vuosien kokemus hengityshoidon tuotteiden innovatiivisesta kehityksestä.
Lue lisää

Kardiopulmonaalinen diagnostiikka  

BD Respiratory Diagnosticsin monipuoliseen organisaatioon kuuluu yli 250 ammattilaista kaikkialta maailmasta. Tämä työlleen omistautunut määrätietoinen yritys tuottaa ja markkinoi edistyksellisiä diagnostisia laitteita ja tukipalveluita.
Lue lisää

Unidiagnostiikka ja unihäiriöiden hoito  

Laitteisiimme yhdistyvät toiminnot ja tekniikka parantavat hoitotuloksia. Unihäiriöiden hoitoon liittyvien tuotteiden valikoimamme ulottuu aina diagnosoinnista tehokkaaseen hoitoon asti.
Lue lisää

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Näytä tiedot

Näytä tiedot

Hengitysvaikeuksien potilasriski ja hinta

Lue lisää