Lääkehuolto ja -hoito

Auttaa parantamaan lääkkeisiin liittyvää potilasturvallisuutta kaikissa hoitovaiheissa


Lääkehuolto ja -hoito

Kulujen rajaaminen, hoidon koordinoinnin parantaminen ja lääkkeiden käyttöprosessin parantaminen ovat terveydenhuoltoalalla tärkeässä roolissa. BD auttaa sairaaloita näiden ongelmien ratkaisemissa markkinoiden johtavalla Alaris™-infuusiojärjestelmällä, Rowa™-automaatioratkaisuilla ja Pyxis™-järjestelmillä.

Tämä tuotevalikoima yhdistettynä mahdollisuuteen integroida tietoja laitteistamme ja valvontapalveluistamme tekee meistä yhden harvoista yrityksistä, joka antaa terveydenhuoltohenkilöstölle potilaiden suojaamisen ja työnkulun hallinnan kannalta tärkeää tietoa. 

Muutamia tapoja lääkehuollon ja -hoidon muuttamiseen:

Infuusio  

BD tarjoaa lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon tietojärjestelmien yhteentoimivuuden varmistavia ratkaisuja sairaalan infuusiotarpeiden täyttämiseen.
Lue lisää

Lääkintäteknologiat  

BDin teknologiat yhdistävät todistetun tekniikan ja toiminnallisen älyn. Näin voidaan estää lääkintävirheitä, vapauttaa kliinikoiden aikaa potilaiden hoitoon, lisätä lääkkeiden saatavuuden ennustettavuutta ja vähentää lääkkeiden käytön tehottomuutta – apteekista potilaspaikoille.
Lue lisää

Integroidut analytiikkaratkaisut  

Tieto on voimaa ja terveydenhuoltojärjestelmässä tietoa on kaikkialla. Tämän vuoksi BD tarjoaa integroituja analytiikkaratkaisuja, jotka auttavat käyttäjien luoman valtavan tietomäärän tallentamisessa ja muuttamisessa käytännön toiminnan kannalta merkityksekkääksi tiedoksi.
Lue lisää

Pyxis™-tarviketeknologiat  

Pyxis-tarviketeknologiat tarjoavat sairaalalle tai sairaalaryhmälle merkittävän sijoitetun pääoman tuottoprosentin vähentämällä kustannuksia, tehostamalla työnkulkua ja säädöstenmukaisuutta sekä parantamalla tietojen analysointia ja veloitusten kirjaamista (jos sovellettavissa).
Lue lisää

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Näytä tiedot

Näytä tiedot

Lääkintävirheiden riski 300 paikkaisessa sairaalassa

Lue lisää