Ergonomiset rengaskahvaiset instrumentit: osiin purettavat

Nämä työkalut erottuvat edukseen

Snowden-Pencerin™ osiin purettavat laparoskopiainstrumentit ovat ergonomisia, monipuolisia ja luotettavia.

Ergonominen
Snowden-Pencerin rengaskahvainen muotoilu jakaa paineen tasaisemmin, mikä auttaa vähentämään mahdollista leikkauksenaikaista käden väsymistä ja väliaikaista digitaalihermon puristumista. Lisäksi purettavissa instrumenteissamme on helppokäyttöiset vapautuspainikkeet, jotka helpottavat asennusta ja purkua sekä estävät instrumentin osia irtoamasta vahingossa.

Kestävä
Snowden-Pencerin ergonomiset, osiin purettavat laparoskopiainstrumentit on suunniteltu yleiseen laparoskopiaan. Niillä voi tarttua, erottaa ja puristaa. Niissä on kevyt ja vahva volframikarbidisisäke, joka takaa kestävyyden. Varressa on kaksinkertainen Halar-eriste, joka vähentää varren eristeen mahdollisia halkeamia ja vikoja. Instrumenteilla on yhden vuoden täyshuoltotakuu ja elinikäinen takuu valmistusvirheille.

Monipuolinen
Snowden-Pencerin purettavat instrumentit voidaan purkaa osiin visuaalista tarkistusta varten puhdistuksen ja steriloinnin aikana, mikä takaa optimaalisen steriiliyden.

Instrumenttien integroidun vastusmekanismin ansiosta voit helposti ja nopeasti säätää vastusta ja käyttää instrumenttia vastuksen kanssa tai ilman. Lisäksi ergonomisessa rengaskahvassa voi käyttää joko tarkkuus- tai kämmenotetta.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Ergonomisen rengaskahvan interaktiivinen esittely

Ergonomisen rengaskahvan interaktiivinen esittely Podcast

Ergonomiset rengaskahvaiset laparoskopiainstrumentit ovat miellyttäviä ja kestäviä käytössä ja soveltuvat monenlaisiin toimenpiteisiin.

Kuvaesitys

Ergonomisten osiin purettavien instrumenttien video

Ergonomisten osiin purettavien instrumenttien video Play