Snowden-Pencer™-laparoskopiainstrumentit

BDin Snowden-Pencer™-laparoskopiainstrumentit ovat kehittyneimpiä tällä hetkellä saatavana olevia kirurgisia instrumentteja.

Yli 50 vuoden ajan Snowden-Pencer-instrumentit ovat tarjonneet erinomaisen suorituskyvyn ja kestävyyden. Olimme ensimmäinen instrumentteja valmistava yritys, joka toi markkinoille volframikarbidisisäkkeen, ja olemme yhä edelläkävijöitä laparoskopiainstrumenttien suunnittelussa.

Instrumentit on suunniteltu yhteistyössä maailman johtavien kirurgien kanssa. Tutkimus- ja kehitysinsinöörimme sisällyttävät erikoistietämyksensä ja -taitojensa avulla kirurgien tarpeet ja ideat ainutlaatuisiin ja innovatiivisiin kirurgisiin instrumentteihin.

Siirry siniseen

Tartu uuden sukupolven kirurgisiin Snowden-Pencer-laparoskopiainstrumentteihin:

  • Ergonomisesti muotoillut kahvat
  • Joustavat tartunta-asennot
  • Suunniteltu yhteistyössä kirurgien kanssa

Kun haluat mukavuutta, monipuolisuutta ja kestävyyttä, ota käyttöön ergonomiset, sinikahvaiset Snowden-Pencerin instrumentit. Instrumenteilla on kolmen vuoden huoltotakuu ja elinikäinen takuu valmistusvirheille.

Ergonomiset rengaskahvaiset instrumentit: yksiosaiset

Ergonomiset rengaskahvaiset instrumentit on suunniteltu yhdessä kirurgien kanssa. Ne ovat mukavia käyttää, monipuolisia ja kestäviä.

Ergonomiset rengaskahvaiset instrumentit: osiin purettavat

Monipuoliset ja ergonomiset osiin purettavat instrumentit mahdollistavat käyttömukavuuden ja tarkkuuden. Ne on helppo asentaa ja purkaa, mikä mahdollistaa visuaalisen tarkistamisen puhdistamisen aikana.

Ergonomiset suora- ja pistoolikahvaiset instrumentit

Ergonomiset suora- ja pistoolikahvaiset kirurgiset instrumentit mahdollistavat useat erilaiset otteet toimenpiteiden aikana. Instrumentteihin on saatavana erilaisia leukoja, mukaan lukien neulanpitimiä, puristimia, dissektoreita ja tarraimia.

Ergonomiset kestokäyttöiset laparoskopiasakset

Kestokäyttöiset sakset, joissa on uudelleenkäytettävät kahvat ja kertakäyttökärjet, antavat erinomaiset leikkaustulokset.

Perinteiset Snowden-Pencer™-instrumentit

Snowden-Pencer tarjoaa laajan valikoiman perinteisiä laparoskopiainstrumentteja, mukaan lukien nivelletyt tarraimet ja levittimet.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Kirurgisten instrumenttien resurssikirjasto

Kirurgisten instrumenttien resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Näytä koko kirjasto

V.Mueller™ laadun mittari

V.Mueller laadun mittari Play

Siirry siniseen

Siirry siniseen

Kun haluat käyttömukavuutta, ota käyttöön Snowden-Pencer™ sinikahvaiset instrumentit

Pyydä lisätietoja