Pyxis™-tarviketeknologiat

BD toimittaa sairaalan tai sairaalaryhmän tarvikehallinnan kannalta tärkeitä ratkaisuja ja tietoa. Todistetut Pyxis™-tarviketeknologiamme tarjoavat merkittävän sijoitetun pääoman tuottoprosentin ja samalla virtaviivaistavat työnkulkua, vähentävät kustannuksia, helpottavat säädösten noudattamista, parantavat tietojen analysointia ja lisäävät veloitusten kirjaamista (jos sovellettavissa).

Lisätietoja siitä, miten sairaalasi voi hyötyä Pyxis™-teknologioiden käyttämisestä:

Pyxis™ CathRack -järjestelmä

BDin Pyxis™ CathRack -järjestelmällä hallitaan sydämen katetrisaatiossa ja toimenpideradiologian laboratoriossa käytettäviä tarvikkeita, kuten tahdistimet, rytmihäiriötahdistimet, stentit, verisuonisiirteet, katetrit ja ohjainlangat.

Pyxis™ JITrBUD -järjestelmä

BDin Pyxis™ JITrBUD -laitteen voi liittää suoraan olemassa oleviin säilytysjärjestelmiin, ja se on yhteydessä MMIS-järjestelmiin, mikä mahdollistaa käytettävien materiaalien sähköisen dokumentoinnin.

Pyxis™ ParAssist -järjestelmä

BDin kannettava Pyxis™ ParAssist -laite kerää tietoja etä- tai avohyllysijainneista. Tämän jälkeen tiedot integroidaan Pyxis™ SupplyCenter -varaston- ja tiedonhallintajärjestelmään tai muuhun Pyxis™-tekniikkaan.

Pyxis™ Remote Manager

Auttaa lisäämään potilasturvallisuutta vähentämällä haittavaikutuksia, jotka aiheutuvat sopimattomille lämpötiloille altistuneiden lääkkeiden annostelusta tai kudosten implantoinnista.

Pyxis™ StockStation™ -järjestelmä

BDin Pyxis™ StockStation™ -järjestelmässä huomioidaan varastotilojen, varastojen ja kliinisten alueiden kustannus- ja tilarajoitteet.

Pyxis™ SupplyCenter -palvelin

BDin Pyxis™ SupplyCenter -palvelin kerää tietoja laitoksen Pyxis™-tarvikehallintajärjestelmistä.

Pyxis SupplyStation™ -järjestelmä

BDin Pyxis SupplyStation™ -järjestelmä helpottaa hoitokerroksessa tai koko terveydenhuoltolaitoksessa tarvittavien tarvikkeiden tarkastelua.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Säästä rahaa, tehosta työnkulkua

Katso, miten Pyxis-tekniikat voivat vähentää tarvikekustannuksia ja lisätä potilashoitoa. 

Varastonhallinnan resurssikirjasto

Varastonhallinnan resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Näytä koko kirjasto