Tarvikehallinta

Leikkausta edeltävästä ympäristöstä hoito-osastoille: Pyxis™-tarviketeknologiat auttavat sairaaloita parantamaan taloudellista tulostaan, virtaviivaistamaan työnkulkua ja noudattamaan säädöksiä.

Tarvikekustannukset ovat henkilöstökustannusten jälkeen sairaalan suurin kulujen aiheuttaja. BD on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia tekniikoita, joiden avulla sairaalat voivat vähentää kustannuksia ja parantaa veloitusten kirjaamista (jos sovellettavissa).

Kustannukset ovat kuitenkin vain yksi näkökulma tehokkaassa tarvikehallinnassa. Pyxis™-tarviketeknologiat säästävät aikaa varmistamalla, että kliinikoilla on käytössään oikeat tarvikkeet oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan. Integroimalla touch-to-take-tekniikan ja leikkaussalin tietojärjestelmät kliinikoille jää enemmän aikaa potilaiden hoitamiseen tarvikkeiden käytön manuaalisen kirjaamisen sijaan.

Teknologiamme tuottavat lähes reaaliaikaista tietoa, jonka avulla analyyttiset työkalumme tarjoavat sairaaloille käytännön kannalta merkityksellistä tietoa, jota tarvitaan toimitusketjun suorituskyvyn jatkuvaan valvontaan ja parantamiseen.

Perioperatiiviset Pyxis™-ratkaisut

Todistetut Pyxis™-teknologiat, palvelut ja leikkaussalin tietojärjestelmien integrointimahdollisuudet auttavat sairaaloita parantamaan leikkaussalien taloudellista tulosta, työnkulkua ja säädöstenmukaisuutta.

Pyxis™-tarviketeknologiat

Pyxis-tarviketeknologiat tarjoavat sairaalalle tai sairaalaryhmälle merkittävän sijoitetun pääoman tuottoprosentin vähentämällä kustannuksia, tehostamalla työnkulkua ja säädöstenmukaisuutta sekä parantamalla tietojen analysointia ja veloitusten kirjaamista (jos sovellettavissa).

Selaa kaikkia Tarvikehallinta tuotteita

Selaa kaikkia Tarvikehallinta tuotteita

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Varastonhallinnan resurssikirjasto

Varastonhallinnan resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Näytä koko kirjasto