Unidiagnostiikka ja unihäiriöiden hoito

Laitteisiimme yhdistyvät toiminnot ja tekniikka parantavat hoitotuloksia. Unihäiriöiden hoitoon liittyvien tuotteiden valikoimamme ulottuu aina diagnosoinnista tehokkaaseen hoitoon asti. 

SomnoStar™ z4 -unijärjestelmä

SomnoStar™ z4 -järjestelmässä on monipuoliset toiminnot unidiagnostiikkaan. Integroidun tietokannan avulla saadaan tarkat seuranta- ja raportointitiedot koko hoitojaksolta.

Advantage-sarjan kasvomaski

BDin Advantage-sarjan kasvomaskien kolmitasoinen tiivistys suojaa ilmavuodoilta. Maski mukautuu potilaan kasvojen muotoon.

Advantage-sarjan nenämaski

BDin Advantage-sarjan nenämaskilla on laajat ominaisuudet mutta pieni koko.

Vaihdettavat CPAP-suodattimet

Ylipainehoidon CPAP-laitteissa, happirikastimissa ja sumuttimissa käytettävät suodattimet huolehtivat laitteiden turvallisuudesta.

IQ-nenämaski

BDin IQ-nenämaskin säädettävä kiinnityspinta mukautuu nopeasti potilaan kasvoihin.

MiniMe™-nenämaski

BDin MiniMe-nenämaski on alan ammattilaisten huolella suunnittelema ja hoitohenkilökunnan kiittämä noninvasiivinen vaihtoehto.

Mojo™-kasvomaski

BDin Mojo-kasvomaskin muotoiltu kotelo myötäilee kasvonpiirteitä, taipuu helposti sisään- ja ulospäin ja tuntuu miellyttävältä kasvoja vasten.

PureSom-kiinnityshihnat

BDin kiinnityshihnat on valmistettu hengittävästä Breathe-O-Prene-materiaalista, joka tuntuu käytössä viileältä ja mukavalta, sillä ilma kulkeutuu sen läpi.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki