Kardiopulmonaalinen diagnostiikka

BD Respiratory Diagnosticsin monipuoliseen organisaatioon kuuluu yli 500 ammattilaista kaikkialta maailmasta. Tämä työlleen omistautunut määrätietoinen yritys tuottaa edistyksellisiä diagnostisia laitteita, yhteyksiä ja tukipalveluita.

Hengityssairauksiin, urheilulääketieteeseen, tutkimukseen ja muihin lääketieteellisiin käyttökohteisiin suunnatut liitännät, tiedonkäsittely ja huoltopalvelumme täyttävät monenlaisia diagnostisia tarpeita. Spirometrian ja seulonnan, keuhkojen toimintakokeiden ja aineenvaihdunnan mittausten tuotevalikoimaamme kuuluvat  MicroMedical -spirometrit, JAEGER™ MasterScreen™ -järjestelmä  ja Oxycon.

Keuhkojen toimintakokeet

Laaja valikoima kliinisiä spirometrejä, hengityksen seulontalaitteita, keuhkojen toimintakoejärjestelmiä, suodattimia ja kertakäyttötarvikkeita. Lisäksi tiedonsiirto- ja tietoturvaratkaisut sekä tietojen käytön ratkaisut imeväisikäisten, lasten ja aikuisten tutkimuksiin.

Ergospirometria - sydän-keuhkorasitus ja ravitsemus

Olipa kyseessä sitten sydämen ja keuhkojen rasituskoe, ravitsemusanalyysi tai fyysisen kunnon ja urheilun arviointi – järjestelmämme tuottavat ja esittävät tietoja nopeasti.

Tupakoinnin lopettaminen

Helppo ja nopea kannettava hiilimonoksidimonitori, myös SmokeCheck- ja MicroCO-tuotteet.

EMR/HIS HL7-järjestelmän käyttöönotto

Ratkaisut sairaalan ja lääkärin vastaanoton tiedonsiirtoon, tietojen käytön optimointiin, toimivaan työnkulkuun ja sähköisten potilasasiakirjojen liittymiin.

Verkko- ja tietokantatuki

BD tarjoaa monia diagnostiikkatuotteita koskevia laadukkaita kardiopulmonaalisen diagnostiikan ja unidiagnostiikan ammattilaispalveluja.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Hengityshoidon resurssikirjasto

Hengityshoidon resurssikirjasto

Terveydenhoitoalan tärkeimpiä aiheita käsittelevistä kliinisistä lähteistä voit lukea parhaista käytännöistä, saada lisätietoja ja hyödyntää innovaatiot.

Tapaustutkimukset

Kliinisen koulutuksen

Käyttöopas

Näytä koko kirjasto

Hengityselinten terveyttä edistävät yhdistykset ja hengityshoitoon liittyviä tietoja

Hengityselinten terveyttä edistävät yhdistykset ja hengityshoitoon liittyviä tietoja

Find a comprehensive list of domestic and worldwide respiratory societies, along with other valuable respiratory information.

Lue lisää