AirLife™-tuotteet hengityshoitoon

Kulutustarvikkeet

BD tarjoaa kliinikoille korkealuokkaisia kulutustarvikkeita, jotka toimivat joko itsenäisesti tai ventilaattoreidemme (esimerkiksi VELA™-ventilaattoreiden) kanssa.

Täydennämme AirLife™-kulutustarvikkeiden sarjaa kumppaneidemme tarjonnalla ja pystymme siten toimittamaan asiakkaillemme kaikki hengityshoidossa tarvittavat tuotteet.

Suljettu AirLife™-imujärjestelmä

BDin suljetussa AirLife-imujärjestelmässä on Verso™-liitin, joka on turvallinen ja helppokäyttöinen väylä mekaanisesti ventiloitavan potilaan ilmateihin.

AirLife™ Misty Finity -sumutin

BDin Misty Finity -sumuttimet ovat turvallisia, joustavia ja luotettavia jatkuvassa sumutinhoidossa.

Kertakäyttöinen AirLife™ Misty Max 10™ -sumutin

AirLife™ Misty Max 10™ on edullinen kertakäyttöinen sumutin, joka soveltuu käytettäväksi monien erilaisten potilasryhmien hoidossa.

Happihoidon kulutustarvikkeet

Happihoidon AirLife™-valikoima sisältää kaikki happihoidossa tarvittavat kulutustarvikkeet, kuten happiviikset, aerosoli- ja happinaamarit, happi- ja haitariletkut sekä liittimet ja sovittimet.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Hengityshoidon resurssikirjasto

Hengityshoidon resurssikirjasto

Terveydenhoitoalan tärkeimpiä aiheita käsittelevistä kliinisistä lähteistä voit lukea parhaista käytännöistä, saada lisätietoja ja hyödyntää innovaatiot.

Tapaustutkimukset

Kliinisen koulutuksen

Käyttöopas

Näytä koko kirjasto

Hengityselinten terveyttä edistävät yhdistykset ja hengityshoitoon liittyviä tietoja

Hengityselinten terveyttä edistävät yhdistykset ja hengityshoitoon liittyviä tietoja

Find a comprehensive list of domestic and worldwide respiratory societies, along with other valuable respiratory information.

Lue lisää