Lääkehuolto

Sairaalassa ja potilailla käytetään tuhansia lääkkeitä päivittäin. Tämän vuoksi lääkehuolto on monimutkaista ja lääkintävirheet sekä toiminnan tehottomuus väistämättömiä.

BD on sitoutunut murtamaan haitallisen lääkintävirhekierteen ja yksinkertaistamaan lääkehoitoa, mikä lisää käytännön turvallisuutta. Hyödyntämällä todistettuja tekniikoita, kuten lääkkeiden automaattista varastointia sekä lääkkeiden annostelua ja varmistamista hoitopisteessä, voimme alentaa kustannuksia, parantaa potilasturvallisuutta kaikissa hoitovaiheissa ja auttaa kliinikoita antamaan potilailleen oikeaa hoitoa oikeaan aikaan.

Lääkintäteknologiat

BDin teknologiat yhdistävät todistetun tekniikan ja toiminnallisen älyn. Näin voidaan estää lääkintävirheitä, vapauttaa kliinikoiden aikaa potilaiden hoitoon, lisätä lääkkeiden saatavuuden ennustettavuutta ja vähentää lääkkeiden käytön tehottomuutta – apteekista potilaspaikoille.

Apteekkiratkaisut

BDin Rowa™-ratkaisut virtaviivaistavat varastointia ja varastovirtaa apteekeissa. Niiden ansiosta farmaseutit voivat käyttää enemmän aikaa asiakkaiden konsultoimiseen ja tilaa vapautuu myyntikäyttöön. Ne lisäävät tehokkuutta optimoimalla organisointia ja prosesseja.

Selaa kaikkia Lääkehuolto tuotteita

Selaa kaikkia Lääkehuolto tuotteita

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Lääkehallinnan resurssikirjasto

Lääkehallinnan resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Näytä koko kirjasto