Interventionaaliset toimenpiteet

Kaikki potilaat, toimenpiteet ja lääkärit ovat erilaisia, minkä vuoksi BD tarjoaa täyden valikoiman kliinisesti oleellisia tuotevaihtoehtoja interventionaalisiin toimenpiteisiin. Interventionaalisiin toimenpiteisiin liittyvät tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu vastaamaan yksittäisten potilaiden tarpeisiin ja auttamaan lääkäreitä positiivisten kliinisten tulosten saamisessa mini-invasiivisia ja perkutaanisia tekniikoita käyttämällä.

Interventionaalisten hoitotekniikoiden edelläkävijänä BD tarjoaa ainutlaatuisia tuotteita yhä useammilla alueilla, mukaan lukien tyhjennyshoito, nikamien augmentaatio, biopsia ja muut diagnostiset toimenpiteet.

Tuotevalikoimamme on monipuolinen, mutta keskitymme yhteen asiaan: autamme potilaita parantamaan elämänlaatuaan.

Biopsia

BD tarjoaa useita huipputekniikkaa edustavia tuotteita luuydin- ja pehmytkudosbiopsiaan. Testattujen tavaramerkkien kattavien tuotteiden kehittyneet ominaisuudet takaavat laadukkaiden näytteiden nopean ja tehokkaan keräämisen.

Dreneeraus

BD tarjoaa kattavan valikoiman tuotteita toistuvien keuhkopussin nestekertymien ja askiteksen oireiden hallintaan mini-invasiivisilla tekniikoilla

Selaa kaikkia Interventionaaliset toimenpiteet tuotteita

Selaa kaikkia Interventionaaliset toimenpiteet tuotteita

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Interventionaalisten toimenpiteiden resurssikirjasto

Interventionaalisten toimenpiteiden resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Käyttöohjeet

Videoita

Näytä koko kirjasto