Potilasturvallisuus

BDin integroidut analytiikkaratkaisut tarjoavat useita näkemyksiä potilasturvallisuuden parantamiseen. Ne esimerkiksi auttavat tunnistamaan yleiset IV-ohjelmointivirheet ja varmistamaan, että hoitohenkilökunnalla on tarvittavat välineet.

Infuusioanalytiikassa hyödynnetään Alaris™-järjestelmän tietoja. Niitä käyttämällä paljastetaan estettävissä olevien lääkkeiden haittavaikutusten trendejä, tunnistetaan korkean riskin sisältäviä lääkintäkäytäntöjä sekä havaitaan henkilökunnan koulutukseen ja kliinisten käytäntöjen linjaamiseen liittyviä mahdollisuuksia.

Varastonhallinnan analytiikassa hyödynnetään Pyxis™ MedStation™ -järjestelmän ja Pyxis™ Supply Technologies -järjestelmän tietoja. Yhdenmukaisuuden parantamisen ohella sen avulla voidaan optimoida toimitusketjua, välttää varaston loppuminen ja paikallistaa vanhentuneet lääkkeet.


Guardrails™-turvaohjelmisto Alaris™- Plus -alustan tuotteille

Guardrails™ -turvaohjelmisto on erityisesti infuusioita varten kehitetty lääkintäturvallisuus- ja laadunvalvontajärjestelmä. Älypumpputeknologian avulla voi tunnistaa, seurata ja estää monia haitallisimmista IV-lääkintävirheistä.

Pyxis SupplyStation™ -järjestelmä

BDin Pyxis SupplyStation™ -järjestelmä helpottaa hoitokerroksessa tai koko terveydenhuoltolaitoksessa tarvittavien tarvikkeiden tarkastelua.

Pyxis MedStation™-järjestelmä

Elektroninen lääkekaappi tukee hajautettua lääkehuoltoa tarkentamalla lääkkeiden seurantaa.

Lääkeanalytiikka Pyxis MedStation™ -järjestelmälle

BD hyödyntää Pyxis™ -järjestelmän lääkkeiden jakelutietoja mahdollisten virheiden tunnistamiseen, varaston optimoimiseen sekä säädöstenmukaisuuden ja akkreditointipyrkimysten tukemiseen.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Kokoamme valtavia määriä tietoja kiireisiä terveydenhuollon ammattilaisia varten. Tietojen avulla on helppo tehostaa toimintaa.