Vertailuanalyysi

Vertailevat mittarit terveydenhuolto-organisaation muissa sairaaloissa antavat merkityksellistä tietoa, jota voidaan käyttää suorituskyvyn lisämittarina. Riippumatta siitä, verrataanko suorituskykyä omassa terveydenhuolto-organisaatiossa tai maanlaajuisesti, BDin integroitujen analytiikkaratkaisujen vertailuanalyysin avulla voidaan tarjota potilasturvallisuuteen, varastonhallintaan ja yhdenmukaisuuteen liittyviä suorituskykytavoitteita.

Kuukausittaisessa infuusioanalytiikan raportissa on Alaris™-järjestelmän käyttäjille vertailuanalyyseja, jotka liittyvät Guardrails™ Safety -ohjelmiston käyttöön ja hälytysten ohitukseen.

Pyxis MedStation™ -järjestelmän asiakkaat voivat käyttää vertailevia mittareita tietoportaalin kautta. Tämän toiminnon avulla sairaalat voivat verrata suorituskykyään oman terveydenhuolto-organisaation muiden sairaaloiden kanssa.


Guardrails™-turvaohjelmisto Alaris™- Plus -alustan tuotteille

Guardrails™ -turvaohjelmisto on erityisesti infuusioita varten kehitetty lääkintäturvallisuus- ja laadunvalvontajärjestelmä. Älypumpputeknologian avulla voi tunnistaa, seurata ja estää monia haitallisimmista IV-lääkintävirheistä.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Kokoamme valtavia määriä tietoja kiireisiä terveydenhuollon ammattilaisia varten. Tietojen avulla on helppo tehostaa toimintaa.