Analytiikkatuotteet ja -palvelut

BDin analytiikan avulla voit nopeasti tarkastella tallennettuja tietoja, minkä ansiosta voit ryhtyä toimenpiteisiin ja valvoa suorituskykyä. Nämä ohjelmat voivat tarjota käyttäjälle tietoa, joka mahdollistaa oikea-aikaiset päätökset ja auttaa tunnistamaan kehitysmahdollisuudet, joita ei aikaisemmin pystytty näkemään.

Lääkeanalytiikka Pyxis MedStation™ -järjestelmälle

BD hyödyntää Pyxis™ -järjestelmän lääkkeiden jakelutietoja mahdollisten virheiden tunnistamiseen, varaston optimoimiseen sekä säädöstenmukaisuuden ja akkreditointipyrkimysten tukemiseen.

Infuusion analyysipalvelu

BD näyttää selkeästi Alaris™-järjestelmän tiedot ja Guardrails™-ohjelmiston hälytykset, joten käyttäjä voi valvoa jatkuvasti potilasturvallisuutta, sairaalan käytäntöjen noudattamista sekä yhteensopivuutta ja akkreditointia.

Toimintoanalyysipalvelu

BDin analyysipalvelut auttavat sairaalan käytäntöjen tarkastelussa ja analysoinnissa, lääkintähallinnan valvonnassa, parannusta kaipaavien osa-alueiden tunnistamisessa ja säädöstenmukaisuuden osoittamisessa.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Kokoamme valtavia määriä tietoja kiireisiä terveydenhuollon ammattilaisia varten. Tietojen avulla on helppo tehostaa toimintaa.