Integroidut analytiikkaratkaisut

Tieto on voimaa ja terveydenhuoltojärjestelmässä tietoa on kaikkialla. Tämän vuoksi BD tarjoaa integroituja analytiikkaratkaisuja, jotka auttavat käyttäjien luoman valtavan tietomäärän tallentamisessa ja muuttamisessa käytännön toiminnan kannalta merkityksekkääksi tiedoksi. Näiden tietojen avulla voit vapauttaa kliinistä suorituskykyä, tunnistaa järjestelmän heikkouksia, parantaa potilasturvallisuutta ja vähentää niihin liittyviä kustannuksia.

BDin analytiikan avulla voit nopeasti tarkastella tallennettuja tietoja, minkä ansiosta voit ryhtyä toimenpiteisiin ja valvoa suorituskykyä. Nämä ohjelmat voivat tarjota käyttäjälle tietoa, joka mahdollistaa oikea-aikaiset päätökset ja auttaa tunnistamaan kehitysmahdollisuudet, joita ei aikaisemmin pystytty näkemään.

Analytiikan avulla voidaan auttaa sairaaloita, jotka hakevat joustavuutta analyyttisiin prosesseihin ja tapahtumatietojen käyttöön. BDin analytiikka vastaa kriittisiin kysymyksiin selkeällä tavalla lisäämättä työkuormaa. Tämä auttaa suorituskyvyn jatkuvassa parantamisessa ja tarjoaa mahdollisuuden avainprosessien tehokkaaseen mittaamiseen erilaisissa lääketieteellisissä laitteissa. Saat käytännön kannalta merkittäviä tietoja ja pääset nopeasti käsiksi tärkeisiin tietoihin ilman päivittäisen tiedonhallinnan aiheuttamaa vaivaa ja kustannuksia.

Molemmissa ratkaisuissa on seuraavat toiminnot:

  • Tietojen saumaton lähettäminen
  • Suorituskykyilmaisinten taustalla olevien tietojen helppo tarkasteleminen

Lisätietoja siitä, miten integroidut analytiikkaratkaisumme auttavat seurannassa ja kehityksessä:

Analytiikkatuotteet ja -palvelut

BDin analytiikan avulla voit nopeasti tarkastella tallennettuja tietoja, minkä ansiosta voit ryhtyä toimenpiteisiin ja valvoa suorituskykyä.

Vertailuanalyysi

Riippumatta siitä, verrataanko suorituskykyä omassa terveydenhuolto-organisaatiossa tai maanlaajuisesti, BDin integroitujen analytiikkaratkaisujen vertailuanalyysin avulla voidaan tarjota potilasturvallisuuteen, varastonhallintaan ja yhdenmukaisuuteen liittyviä suorituskykytavoitteita.

Yhdenmukaisuus

BDin integroidut analytiikkaratkaisut auttavat sairaaloita yhdenmukaisuuden seurannassa kuluttamatta potilaiden hoitoon tarvittavaa arvokasta aikaa ja rahaa.

Vahingontekojen ja menetysten estäminen

BDin integroiduilla analytiikkaratkaisuilla saadaan tietoa, jota tarvitaan mahdollisten ongelmien nopeaan tunnistamiseen ja lievittämiseen.

Varastonhallinta

BDin integroidut analytiikkaratkaisut auttavat toimitusketjun optimoimisessa, minkä ansiosta pystytään välttämään varaston loppuminen, tunnistamaan vanhentuneet tuotteet, arvioimaan nimellistasoja sekä tehostamaan ja tarkentamaan varastonhallintaa.

Potilasturvallisuus

BDin integroidut analytiikkaratkaisut tarjoavat useita näkemyksiä potilasturvallisuuden parantamiseen. Ne esimerkiksi auttavat tunnistamaan yleiset IV-ohjelmointivirheet ja varmistamaan, että hoitohenkilökunnalla on tarvittavat välineet.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Integroitujen analytiikkaratkaisujen resurssikirjasto

Integroitujen analytiikkaratkaisujen resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Näytä koko kirjasto

Kokoamme valtavia määriä tietoja kiireisiä terveydenhuollon ammattilaisia varten. Tietojen avulla on helppo tehostaa toimintaa.