IV-hoito

Laskimoyhteyden turvallisuuden varmistamiseen halutaan luotettavia tuotteita, jotka suojaavat sinua, kliinikoita ja potilaita terveydenhuoltoon liittyviltä infektioilta. Kattava IV-letkustojen ja lisävarusteiden valikoimamme säästää vaivaa ja kustannuksia.

Kliinisesti todistettu liitin

Katetrit ovat potilaille elintärkeitä. Nämä patentoidut tekniikat voivat auttaa vähentämään katetriin liittyviä verenkiertoinfektioita ja tukoksia käytettäessä kliinisten käytäntöjen mukaisissa toimenpiteissä. 

Kun valitset tuotteita suojaamaan omia potilaitasi, kiinnitä huomiota saavutettuihin ja kestäviin tuloksiin.

Laaja tuotevalikoima jokaiseen kliiniseen tarpeeseen

Palkittu, neulaton SmartSite™ -venttiili parantaa hoitohenkilökunnan ja potilaan turvallisuutta ehkäisemällä neulanpistovammoja. Tekniikkamme auttaa Y-puolen liitännän standardisoinnissa annostelu-, perusnesteensiirtolaite- ja jatkosarjoissa sekä toissijaisissa sarjoissa, mikä vahvistaa suositeltuja aseptisia ja muita käytäntöjä.

Neulatonta SmartSite-venttiiliä voi käyttää yhdessä suljetun Texium™-luer-urosliittimen kanssa, mikä suojaa vaarallisille lääkkeille altistumiselta.

Neulattomat järjestelmät ja liittimet

Kattava valikoima erityislääkehoitoon ja -terapiaan tarkoitettuja kulutustarvikkeita. Kaikkia IV-infuusioletkustoja, ruiskujen jatkosarjoja ja ruiskuja voidaan käyttää yhdessä neulattomien järjestelmien kanssa. Näin saadaan lisää turvallisuutta parantavia ominaisuuksia.

Yleiskäyttöiset IV-letkustot ja lisävarusteet

Pumppukohtaisten Alaris-merkkisten letkustojen lisäksi BD tarjoaa kattavan valikoiman yleiskäyttöisiä infuusioletkustoja ja lisävarusteita lähes kaikkiin infuusiohoidon tilanteisiin.

Laitekohtaiset kulutustarvikkeet

Tuotteisiimme kuuluu kattava valikoima korkealaatuisia laitekohtaisia kulutustarvikkeita. Ne vastaavat kaikkia kliinisiä vaatimuksia ja tuotteita löytyy kaikentyyppisiin kliinisiin ympäristöihin.

Verkkokuvasto

Tutustu entistä parempaan verkkokuvastoomme ja lue uusimmat IV-tuotteitamme koskevat tiedot.

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Verkkoluettelo

Verkkokuvasto

Tutustu entistä parempaan verkkokuvastoomme ja lue uusimmat IV-tuotteitamme koskevat tiedot.

Näytä

Infuusion resurssikirjasto

Infuusion resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Näytä koko kirjasto