Infuusio

Infuusioturvallisuutta yhteisjärjestelmällä

BD tarjoaa lääkinnällisten laitteiden ja terveydenhuollon tietojärjestelmien yhteentoimivuuden varmistavia ratkaisuja sairaalan infuusiotarpeiden täyttämiseen. Kattava valikoimamme infuusiolaitteita ja -ohjelmistoja, yhteysratkaisuja, laskimoletkustoja ja IV-lisävarusteita auttaa apteekki-, hoito- ja tukihenkilöstöä tehostamaan toimintaansa ja parantamaan potilaiden hoitoa.

Infuusiolaitteet

BDin infuusiolaitteet toimivat sekä erillisinä yksiköinä että yhteen liitettyinä. Niiden avulla infuusiohoito voidaan antaa tarkasti ja varmistaa jokaisen potilaan turvallisuus.

Infuusio-ohjelmisto

BD tarjoaa infuusionhallintaan kattavan valikoiman ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat parantamaan potilasturvallisuutta, vähentämään terveydenhuollon kuluja ja tehostamaan infuusionhallinnan parhaita käytäntöjä.

Infuusiohoidon yhteentoimivuus

Joustavalla järjestelmällä infuusiojärjestelmien ja hoitotietojärjestelmien välinen tiedonsiirto sujuu vaivatta. Tämä merkitsee myös sitä, että järjestelmät voi päivittää.

IV-hoito

Laskimoyhteyden turvallisuuden varmistamiseen halutaan luotettavia tuotteita, jotka suojaavat sinua, kliinikoita ja potilaita terveydenhuoltoon liittyviltä infektioilta. Kattava IV-letkustojen ja lisävarusteiden valikoimamme säästää vaivaa ja kustannuksia.

Selaa kaikkia Infuusio tuotteita

Selaa kaikkia Infuusio tuotteita

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Verkkoluettelo

Verkkokuvasto

Tutustu entistä parempaan verkkokuvastoomme ja lue uusimmat IV-tuotteitamme koskevat tiedot.

Näytä

Infuusion resurssikirjasto

Infuusion resurssikirjasto

Laaja resurssivalikoimamme auttaa tutustumaan tuotteisiimme, käyttämään niitä ja saamaan niistä parhaan hyödyn.

Näytä koko kirjasto

Alaris™-järjestelmän tekniset tiedot

Alaris-järjestelmän tekniset tiedot

Käytettävissä on laaja valikoima teknisiä asiakirjoja, joista saat lisätietoja BD-infuusiotuotteesi käyttämisestä. 

Oppia lisää