Vital Signs

Vital Signs™


Valitse laadukkaita, edullisia kliiniseen käyttöön tarkoitettuja kulutustarvikkeita ja tuotteita

Tue elintärkeitä tehtäviä

Anestesian anto

Anestesian anto


BDin anestesianantovälineitä ovat esimerkiksi innovatiiviset hengitystien hallinnan välineet, yleiset anestesian kulutustarvikkeet, perioperatiiviset potilasmonitorointilaitteet ja lämpötilaratkaisut.

Potilasmonitorointi

Potilasmonitorointi


BDin potilasmonitorointituotteet ja -tarvikkeet tukevat monia tehohoidon, päivystyksen, synnytyksen, vastasyntyneiden tehohoidon ja perioperatiivisen potilasmonitoroinnin tuotemerkkejä.

Valtimoverikaasujärjestelmät

Valtimoverikaasujärjestelmät


BDin valtimoverikaasujärjestelmät auttavat säilyttämään näytteen koskemattomana, sillä niissä on erittäin ohut, täysin suojattu neula, joka vähentää potilaalle aiheutuvia vammoja, estää pistämisen vahingossa sekä ehkäisee veriroiskeita.

Tietoja Vital Signsista


Vital Signs -anestesiananto-, -potilasmonitorointi- ja valtimoverikaasuvalikoimiin kuuluu yli 5000 innovatiivista tuotetta, jotka auttavat parantamaan potilasturvallisuutta ja vähentämään hoidon kokonaiskustannuksia.

Näitä innovaatioita ovat muun muassa sähköä johtamaton anestesiaan tarkoitettu hengityspiiri, varresta ja kielestä koostuva LED-laryngoskopiajärjestelmä sekä yhdestä kaksionteloisesta putkesta koostuva hengitysletkusto - joista kaikki kuuluvat tahoillaan alan kehityksen terävimpään kärkeen.

Anestesian anto

enFlow™-nesteenlämmitysjärjestelmä

enFlow-nesteenlämmitysjärjestelmä


enFlow-järjestelmä lämmittää veren, verituotteet ja suonensisäisesti annettavat nesteet nopeasti ja automaattisesti, jotta sinä voit antaa ne oikean lämpöisinä oikeaan paikkaan ja aikaan. Järjestelmä lämmittää nesteet tarkasti, tehokkaasti ja nopeasti ja auttaa siten estämään hypotermian ja parantamaan hoidon laatua.

Lue lisää