JAEGER

JAEGER™


JAEGER on tunnettu maailmanlaajuinen hengitysdiagnostiikan alan tuotemerkki. Jaeger tunnetaan innovatiivisista spirometrian, kehopletysmografian, diffuusiokapasiteettimittauksen kertahengitysmenetelmän sekä sydän-keuhkorasituskokeiden sovelluksistaan.

Yli 60 vuoden kokemus kardiopulmonaalisesta diagnostiikasta

Innovatiivisuutta ja laatua - Made in Germany

Tietoja JAEGERista


Erich Jaeger perusti JAEGER-yhtiön Saksan Würzburgissa vuonna 1954. Hän hyödynsi teknisiä kehitysaskelia erityisesti tietojenkäsittelyn alalla, ja hän onkin lääketieteen asiantuntijoiden keskuudessa tunnettu keuhkojen toiminnan modernien diagnoosimenetelmien pioneerina.

Hänen ansiostaan aiemmin tuntemattomasta kehopletysmografiasta on tullut yksi tärkeimmistä keuhkojen toiminnan mittaustavoista kaikkialla maailmassa.

Nykyään JAEGER on osa BDia ja toimii edelleen samojen perusperiaatteiden varassa, jotka innoittivat jo Erich Jaegeria 1950-luvulla. BDin hengitysdiagnostiikan divisioonalla on toimintaa yli 120 maassa. Se pitää päämajaa Yhdysvaltojen lisäksi edelleen myös Saksan Würzburgissa. Organisaatiolla on yli 60 vuoden kokemus innovatiivisten ja kestävien ratkaisujen kehittämisessä keuhkojen toimintakokeiden alalla.

Aiheeseen liittyviä linkkejä


Keuhkojen toimintakokeet

Keuhkojen toimintakokeet

Kattava tuotesarja, jossa on spirometrejä, täydellisiä keuhkojen toimintakoejärjestelmiä ja suodattimia sekä kulutustarvikkeita vauvoille sekä lapsi- ja aikuispotilaille.

Ergospirometria – sydän-keuhkorasitus ja ravitsemus

Ergospirometria – sydän-keuhkorasitus ja ravitsemus

Sydän-keuhkorasituskokeet, ravitsemuksen arviointi, fyysisen kunnon arviointi myös urheilulääketieteen käyttöön – siirrettävä tai kiinteä järjestelmä.

Unidiagnostiikka ja unihäiriöiden hoito

Unidiagnostiikka ja unihäiriöiden hoito

SomnoStar z4 -järjestelmä ja QDC-Pro hyödyntävät kalibroitua hengityksen induktiopletysmografiaa (cRIP) ja virtaustilavuuden mittaustekniikkaa kattavaan unen diagnostiikkaan.