enFlow™ -nesteenlämmitysjärjestelmä

Oikea lämpötila oikeaan paikkaan oikeaan aikaan

enFlow™-nesteenlämmitysjärjestelmä lämmittää veren, verituotteet ja suonensisäisesti annettavat nesteet nopeasti ja automaattisesti 40 °C:seen ja auttaa näin ehkäisemään hypotermiaa. Nesteet tarkasti ja nopeasti lämmittävä, helposti siirrettävä enFlow-järjestelmä mahdollistaa laadukkaan hoidon tarjoamisen entistä useammille potilaille.

Tarkkuus

Tarkkuus

Järjestelmä lämmittää nesteet automattisesti 40 +/- 2°C asteen lämpötilaan, ja siinä on useita kasetteja, jotka varmistavat lämpötilan tarkkuuden.

Liikkuvuus

Liikkuvuus

Pienikokoinen potilaskohtainen kasetti on valmiina nesteen lämmitystä varten koko hoitojakson ajan.

Nopeus

Nopeus

Helppokäyttöinen järjestelmä lämmittää nesteen nopeasti määritettyyn lämpötilaan, eikä lämpenemistä tarvitse odotella kauaa.

Tee interaktiivinen kiertomatka enFlow käytöstä

enFlow järjestelmä antaa tarkkuutta, liikkuvuutta ja nopeutta nesteen lämmitykseen.

Interaktiivinen enFlow-esittely

EnFlow

Interaktiivinen enFlow-esittely

Ylläpitää oikeaa lämpötilaa - oikeasssa paikassa, oikeaan aikaan

EnFlow IV-nesteen/verenlämmitinjärjestelmä on nopea, tarkka ja helposti liikuteltava moderni potilaslämmitin, joka auttaa normaalin kehon lämpötilan ylläpitämisessä. Tämä esitys näyttää kuinka enFlow lämmittää nopeasti ja auttaa pitämään yllä ydinlämpötilaa koko perioperatiivisen ajanjakson aikana.


Kasetti

Järjestelmän ainutlaatuinen potilaskohtainen kasetti voidaan yhdistää infuusiopotilasletkuihin jo ennen kanyyliin yhdistämistä ja näin mitään muutoksia ei tarvitse enää tehdä IV-setissä. Tämä helppo asentaminen mahdollistaa lämmittämisen aloittamisen nopeasti ylläpitäen lämpötilaa preoperatiivisesta vaiheesta leikkussaliin ja sieltä heräämöön.

EnFlow


Kasetin vaihdettavuus

Voit helposti ja kätevästi vaihtaa kasetin yhdestä lämmittimestä toiseen.

EnFlow


enFlow järjestelmä preoperatiivisessa hoitoympäristössä

Koska enFlow -kasetti siirtyy potilaan mukana, voit aloittaa potilaan lämmityksen ajoissa ja auttaa siten pitämään potilas normotermisenä kun potilas siirtyy leikkussaliin tai heräämöön.

Järjestelmä on ihanteellinen pre-operatiiviselle lämmitykselle, koska:

 • Potilaskohtainen kasetti yhdistetään standardeihin infuusiopotilasletkuihin jo operaation alussa ja näin vältytään myöhemmin ylimääräiseltä asentamiselta ja letkutukselta.
 • Järjestelmä lämmittää oikea-aikaisesti ja nopeasti, 18 sekunnissa tai jopa alle (toisin kuin muilla nesteenlämmittimillä jopa 10 min) ja näin vähentää odotusaikaa.
 • Kasetti on helppo asentaa paikalleen ja poistaa lämmittimestä (sitä ei voi asentaa väärin) ja näin nopeuttaa laitteen käytön oppimista.

Viitteet

 1. Company data: Fluid warming time using 20 °C fluid to achieve 37 °C at 150 mL/min (testing was performed using a 9" extension set and 20 °C distilled water). Vital Signs, 2009.

enFlow™ -järjestelmä kuljetuksessa

EnFlow -järjestelmä lisää liikuteltavuutta ja nopeutta perioperatiivisessa nesteenlämmityksessä. Kun potilas siirretään pre-operatiivisesta vaiheesta leikkaussaliin, voit helposti irrottaa kasetin lämmittimestä ja kuljettaa koko IV-setin potilaan mukana. Kun potilas saapuu seuraavalle hoitoalueelle, voit asentaa kasetin toiseen lämmittimeen, joka aloittaa taas lämmityksen uudestaan välittömästi.

EnFlow -järjestelmä lämmittää optimaalisesti liikuteltavaa potilasta, koska:

 • Lämmityskasetti voidaan jättää kiinni letkustoon, jotta vältytään IV-setin mahdolliselta infektiolta riippumatta siitä lämmitetäänkö nestettä vai ei.
 • Lämmitin toimii missä tahansa asennossa.
 • Lämmitinyksikkö ja virtalähde ovat hyvin kestäviä ja ne ovat läpäisseet raskaimmat armeijan testistandardit.

Viitteet

 1. Mahoney, C., Odum, J. Maintaining intraoperative normothermia: A meta-analysis of outcomes with costs. AANA Journal, April 1999, 67(2):155–164.

enFlow™ -järjestelmä leikkaussalissa

Potilaan oikean lämpötilan ylläpitäminen leikkauksen aikana vaatii useiden haasteiden selvittämistä: kylmät IV-nesteet, paastoaminen ennen leikkausta, kylmä leikkaussaliympäristö, korkea ikä ja suuri nesteen tai veren hukka.

Järjestelmä lämmittää optimaalisesti leikkaussalisssa, koska:

 • Lämmitin on pieni kooltaan ja asetetaan lähelle potilasta ja näin minimoidaan matka lämmittimestä potilaan IV-kanyyliin.
 • Sen koko on huomaamaton ja se on yhteensopiva infuusiopumppujen ja paineinfuusereiden kanssa.
 • Sen pieni täyttötilavuus ja (< 4 ml) ja virtausvastus lisäävät käyttövarmuutta ja vähentävät jätteen syntymistä.1
 • Se soveltuu 98%:lle potilaista, aikuisista lapsiin tai vastasyntyneisiin ja ylipainoisista normaalipainoisiin potilaisiin.

Viitteet

 1. Company data: Disposable cartridge pressure drop—fluid resistance comparison at 12.4 mmHg.
 2. Sessler, D., Kurz, A. Mild perioperative hypothermia. Anesthesiology News, September 2007, 1–12.

EnFlow järjestelmä tehokkaaseen toipumiseen

EnFlow -järjestelmällä voit luotettavasti auttaa potilaita ylläpitämään oikeaa lämpötilaa oikeassa paikassa oikeaan aikaan, leikkausyksikköön saapumisesta.

Järjestelmä toimii hyvin jälkivalvontayksikössä ja sen jälkeenkin, koska:

 • Lämmitin sisältää tehokkaasti lämpöä siirtävän osan välttäen näin kuumenemispiikit, joita voi esiintyä muilla lämmittimillä.
 • EnFlow -kasettia voidaan käyttää 24 tuntia potilaan lämmitykseen.
 • Potilaskohtainen kasetin sisällä ei ole materiaaleja, jotka voisivat aiheuttaa kasetin tukkiutumisen verta infusoitaessa.

Video informativi enFlow

Video informativi enFlow

Katso sarja lyhyitä videoita, joissa esitetään enFlown erityisiä ominaisuuksia ja etuja.

enFlow™-hoitoympäristöt

Näe enFlow™-järjestelmä kaikissa hoitoympäristöissä.

Lue lisää

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki

Pyydä lisätietoja

Tukipalvelut

Tuotetuki