Ympäristönsuojelu

Me BDilla olemme omistautuneet terveydenhuollon turvallisuutta ja kustannustehokkuutta lisäävien tuotteiden valmistamiseen. Samaan aikaan meille on tärkeää, että pystymme saavuttamaan tavoitteemme mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla.

Tarkastelemme ympäristöasioita monesta näkökulmasta, kuten työntekijöidemme, yhteistyökumppaniemme ja omien yhteisöjemme terveyden ja turvallisuuden kannalta. Tunnemme vastuumme ja noudatamme ympäristöystävällisiä toimintatapoja liiketoimintamme kaikilla alueilla. Tavoitteemme on, että kaikki työntekijämme voisivat työskennellä turvallisessa ympäristössä, luontoa säästäen, 100 prosenttia ajastamme.

Ohjaamme toimintojamme siten, että jätettä ja ympäristöpäästöjä syntyy mahdollisimman vähän. Lisäksi suojelemme ympäristöä erilaisilla tavoitteilla ja päämäärillä sekä erillisellä ympäristöjärjestelmällä.

ISO 14001

Viidelletoista BDin toimipaikkalle eri puolilla maailmaa on myönnetty ISO 14001:2004 -ympäristösertifikaatti. Tämä vapaaehtoinen sertifikaatti on osoitus yrityksen maailmanlaajuisesta sitoumuksesta ympäristöystävällisiin toimintatapoihin.

BDin ISO 14001-sertifioidut toimipaikat ovat: 

Basingstoke, Englanti
El Paso, Teksas
Hoechberg, Saksa,
Middleburg Heights, Ohio
Mannford, Oklahoma
Mexicali, Meksiko
Madrid, Espanja
Maplewood, Missouri
Palm Springs, Kalifornia
Plymouth, Minnesota
Rolle, Sveitsi
San Diego, Kalifornia
Santo Domingo, Dominikaaninen tasavalta
Tijuana, Meksiko
Villamarzana, Italia